Post by opeposvigjudg on Feb 7, 2022 13:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačnu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
previše oglasa
Igra mi se već sviđa. Jednostavan za igranje. Osim toga, nema "bez reklama" Nema grešaka ili bilo čega u toj prirodi.
u redu je samo da kad udariš osobu koja vrišti, pomoć umre i izgubiš se - ne shvaćam poantu, ali zabavno je
Zabava dok je trajalo. Oglasi prije kraja razine. Stalno ruši, konačno se nije htio ni učitati.
Radilo točno jednom. Zanimljivo je igrati prvih nekoliko minuta, ali kako su drugi rekli, prilično se ponavlja. Ovo ipak nije sasvim loša stvar. Loša stvar je što se igra igrala samo toliko, a onda je potpuno prestala raditi. Nema smisla nastaviti pokušavati ako igra ne može prijeći nakon učitavanja 2 sekunde i pada.
Previše oglasa u igri 🎮🎮🎮
Još gora igra koju sam ikad igrao. Na mnoge dodatke. Waaaay previše dodataka.
Hit Master 3D - Knife Assassin অ্যাকশন cznx
Volim ovu igru jedina stvar su reklame
Zabavno na početku, ali u konačnici previše jednostavno i ponavljajuće, drži ljude angažiranima tek toliko da pokažu oglase nakon svake razine.
Sjajan koncept, ali previše jednostavan i vrlo repetitivan. Igra ne postaje teža kako napredujete, prošao sam razinu 100 i nisam vidio ni najmanje povećanje težine. Tu su i waaaaaay mnogim oglasima. Trče nakon svake razine, trčeći dulje nego što mi je trebalo da završim razinu. Postaje smiješan.
Pao na početni zaslon na otvorenom. Nikada nisam prošao ekran za učitavanje, na Galaxy S10. Neprihvatljivo.
Uobičajene igre Idola rade razinu, dobiju 30 sekundi oglasa, a vi želite da dobijete nešto, 30 sekundi oglasa
Samo bih volio da ima više neprijatelja. Jedan oglas je pokazao desetak napredujućih, ali u igri nikad ne dobijem više od četiri odjednom. Tri zvjezdice samo za to. Osim toga, igra je ugodna i bacanje noževa ljudima u lice nadoknađuje svako ponavljanje i nikad ne stari.
Zamrzava se, zaustavlja, isključuje SVAKO VRIJEME. Jako je zabavno za 10 sekundi do tri minute koje će raditi prije nego što nasumično nestane, a mnogo puta ponovno pokretanje ne pomaže.
Vx8dr antenna, Pablo berrondo, How to beat kamek sticker star, Pendragon 5.1 ... Memory management in android example, Suprahyoid muscles and swallowing,
GD jutro i ja ću moći poslati e-poštu i svi privici su u redu za tebe na e-poštu i imam jao ami ok bollam ke bare main aap ko bhi bahut achcha tha Tum kahan per Ho Gaye Rangoon ja sam dobro s tobom napisao je moj id i ljubavi moja 💕 Ja sam ok zaljev s dosta mjesta za isto i imam 3rhhhg na e-mail i moći ću 6666fgggg na e-poštu i imat ću sve privitke mogu uključivati moj Gmail hai to wo to dal diya tha aur mujhe sahab noob bolate laglo r 3yhhg do novca 🤑🤑💰💰
Previše lako, postaje dosadno nakon nekog vremena.
Sonya The Great Adventure Kalandjátékok isli
Od najnovijeg Samsungovog ažuriranja ova se aplikacija ne učitava nakon naslovnog zaslona, a zatim se vraća na početni zaslon. Potrebno je ažuriranje.
Previše oglasa doslovno svakih 15 sekundi ima reklama od 20 do 30 sekundi NE GUBITE VRIJEME!!!
Zaista sam uživao u ovoj igri. Hvala vam što ste odgovorili na povratne informacije koje sam prethodno ostavio. Međutim, ja sam na razini 2470 i igram ga tek oko 19 ili 20 sati i postaje mi dosadno jer dolazim do kraja gdje bih trebao pobijediti velikog šefa ili bi helikopter imao tebe i zamrzne se i mora se ponovno pokrenuti, ali 2470 razina dajem vam palac gore i ako vam mogu dati više od pet zvjezdica za ovu igru bilo je ugodno, jednostavno mi je dosadilo da budem iskren
Pitam dizajnera što još ..povjerio sam razinu 1501 bez novog..bez novog oružja bez promjene..molim dodajte novo oružje novu akciju.hvala.
Pronađi igru s nožem i ovi me neprijatelji uče da se nikad ne igram s noževima. U osnovi, to je podučavanje dječje lekcije iz stvarnog života ako su čak i u perspektivi zaprepaštenja dragih loših momaka U osnovi to je podučavanje djeteta lekcija iz stvarnog života ako su čak i u perspektivi loših momaka
Hit Master 3D - Knife Assassin Jangovar rwus
u redu je, ali oglasi su dosadni i pomalo je dosadno nakon 10-20 minuta
Hit Master 3D - Knife Assassin پرتحرک ckid
Vrlo dobro samo problem mnogim oglasima
Najbolja igra koju sam ikada vidio u reklamama, prvo sam pomislio da je lažna, ali kad sam je igrao, svidjela mi se i nema kvarova, zastoja ili pada na razini 53 ili 73, ja sam na 87 razini, nisam to nikad vidio... .Zakljucak: to je najbolja igra 😊😊👍🏻👍🏻
Čini se zabavno, ali na kraju svake razine dobivate oglas.
421 Android Apocalypse Apokalipsa Andrioda 421 Ask the dust 421 Assassins Atentatori 421 Autumn In New York Jesen U Njujorku 421 Awakenings Budjenja
Učinite igru težom i vrlo cool poput mete koja kaplje lavom?
Zaista uživam igrati ovu igru. Grafika je sjajna i to me stvarno tjera da idem s jedne razine na drugu
To je zabavna igra, ali je ozbiljno degradirana očitim očajem za novcem reklamom nakon svake razine koja inače traje dulje nego što je potrebno da se pobijedi razina. Potpuno ubija radost igranja jednostavne igre kada više vremena provedete gledajući reklame, nego stvarno igrajući. Ali ima smisla. Novac je više važan. Da želim toliko oglasa, pronašao bih aplikaciju koja mi se plaća da ih gledam
Hit Master 3D - Knife Assassin অ্যাকশন cznx
ovo je vrlo jednostavna igra petogodišnja djeca mogu igrati ovu igru toliko ih je dodalo u ovu igru laka igra free fire je najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja najbolja igra
Najgora grafika u povijesti svih igara! Smiješno je baciti nož taocima u lice! Lol!
Previše oglasa. Učitaj igru...oglas...igraj razinu...oglas...izgubi razinu...oglas.... Razumijem da moraš staviti reklame, ali to je tako zamorno!
Igra se neće zaustaviti, a kada dođe, dobijem jednu razinu prije nego što se igra ponovo zatvori
Hit Master 3D - Knife Assassin მძაფრსიუჟეტიანი mjzj